Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 6.9
Airport Pisa Rooms Located at Via dell'Aeroporto, 70, , Pisa.
Airport Pisa Rooms
Italy
Pisa 56121 Via dell'Aeroporto, 70
75% 165
43.7003503 10.3997565
Airport Pisa Rooms
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Belgie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
5.4

Op de website werd duidelijk vermeld 'kamers met Airco', voor een kamer met airco moesten we extra betalen. Er waren nergens prijzen zichtbaar, dus de man aan de receptie 'kon vragen wat hij wou', we konden het nergens nakijken. De Airco leek uiteindelijk ook nog maar beperkt te werken. De aankomst was in een apart bureel, wat eerder een groezelige en 'louche' indruk gaf. De kamer op zich was wel verzorgd, maar zeer verouderd. Ligging ten opzichte van vlieghaven was perfect.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2016
2.0

予約したにもかかわらず、満室だと断られました。ローマからピサの飛行機が遅れたので、ローマ空港から午前0時には着くとメールを送っていたのですが、知らない、予約はない、と向かいにあるB&Bを紹介してくれました。対応に不満が残ります。

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2016
8.3

Dommage que le petit déjeuner soit si cheap !! Mieux vaut ne rien proposer que du sous vide. Pour le reste l emplacement est top.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2016
8.9

Good for a basic stop over near the airport

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 čer 2016
8.0

The hostel office was located directly across the street from the Pisa airport, which I needed for a very early morning flight. However, the private room I reserved was a couple of blocks away in another building. Despite the misadvertisement, the walk still wasn't far from the airport and the building itself was clean and very secure. For the price I paid I really should have looked into staying at a motel instead and it might have been cheaper.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
7.7

grootste troef, vlakbij het vliegveld, proper, elementair, vrij rustige omgeving goed doorgangshotelleke

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 kvě 2016
8.9

À 2 minutes à pied de l'aéroport. Pratique pour ceux qui démarre tôt :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 bře 2016
8.6

We had a very pleasant stay at the airport pisa hostel. The location was decent (it was very close to the airport, but not that much to the city center). The staff was very friendly and welcoming. And the rooms were nice. We would recommend this place :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
8.3

L'ostello è a soli 15 minuti dal centro di Pisa.. ho prenotato una stanza con bagno comune e posso dire che la pulizia era molto buona, l'hostel gentile (ci ha pure lasciato una brioche e varie bevande per la colazione). Peccato sia segnato un parcheggio che effettivamente non esiste! Ma si può parcheggiare benissimo lungo la strada.. i prezzi per 1 ora non sono esagerati. Rapporto qualità/prezzo: un po troppo caro...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Gent.ma , grazie per il suo giudizio positivo. C'è da dire però che il parcheggio esiste, eccome, ci sono decine di posti anche sotto le nostre finestre ed inoltre abbiamo il nostro parcheggio privato in area recintata a pagamento su richiesta. La reception ed il nostro staff sono a completa disposizione per qualsiasi chiarimento dal momento del check-in a quello della riconsegna delle chiavi per dare chiarimenti a tutti coloro che avessero dei dubbi. Inutile scrivere inesattezze dopo una settimana su internet... rinnovo 'appello a tutti.. quando siete in una struttura non abbiate timore a chiedere informazioni !! Cordiali saluti.

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.