Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Airport Pisa Rooms Sleep Easy

  • Via dell'Aeroporto, 49, (check in at Via dell'Aeroporto 70), Pisa, Itálie

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 389 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 6.7
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 kvě 2017
8.9

good location, manager very helpful, comfortable and clean- could not have asked for more. Breakfast a bit of an issue- a croissant and a small sachet of coffee/tea does not -count for breakfast- especially when the cost was approx 5 EUs each. Otherwise excellent- may they could work on their breakfast offerings. Cheers

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2017
10.0

Soggiorno eccellente. Il proprietario mi ha atteso fino a tardi ed è stato gentilissimo e molto simpatico. La camera profumatissima ed accogliente, il bagno perfetto, la location davanti all'aeroporto non poteva essere migliore. Internet funziona benissimo. Rapporto prezzo - qualità ottimo. Ci ritornerò.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 kvě 2017
7.1

Great location, literally 3 mins away from airport.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2017
5.1

Le responsable qui nous a reçu pour faire le check in s'est montré incroyablement désagréable, voire impoli et agressif. Il nous a expliqué les règles du logement en nous parlant comme si nous étions des imbéciles et de façon hautaine. Si nous n'avions pas déjà payé et si c'était pour plus d'une nuit, nous serions partis sur le champ. De plus, ils n'ont répondu à nos emails que la veille de notre arrivée, sans réellement répondre à nos questions et en nous imposant une heure d'arrivée.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2017
3.4

absolut kun for én overnatning fordi du skal meget tidligt op og nå et fly!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2017
9.1

It's very convenient if you have an early flight. The only problem was uncomfortable pillows but for the amount of money we paid, you can't expect a 5-star hotel. Overall, it was a pleasant stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 dub 2017
6.9

2 mins walk to airport. Good for early flight.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • mustaa132
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
6.3

Hostel olarak kullanılan odaları var fakat biz uc arkadaş beş kişilik odada kaldık yalnızca biz vardık. Konum olarak hava alanına çok yakın fakat pisa kulesine oldukça uzak. Temizlik iyi derece denebilir. Resepsiyon daki çalışan kişi yurt müdürü gibi tehditkar tavırla odayı tanıttı boşta kalan yatagi bozarsan parasını keserim geç çıkarsan para alırım gibi gibi. İnternet yok denecek kadar az sadece koridor Da bi noktada cekiyor odalar da yok.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ukrajina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
9.7

Bardzo dobry pobyt. Cichoo i spokojnie, dobra obsluga, Najwazniejsze,ze para krokow od lotniska)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
6.6

Il y avait un lit, et encore il était dur comme de la pierre. Pratique pour mettre à l'épreuve un couple. C'était tellement élémentaire que ça m'a provoqué un fou rire. J'étais désolée pour mes voisins car l'isolation acoustique était à l'image de l'hôtel: vétuste. Le personnel ne parle que italien. Le seul luxe est l'eau chaude pour le café instantané.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.