Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.9
Nádherný 218 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0
ZAREZERVOVAT
9.9
Nádherný 218 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 10.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2017
10.0

Great host, great location. Very welcoming and helpful, would definitively stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čer 2017
10.0

Fantastic place, fantastic owners, and fantastic service. I'd strongly recommend others planning to visit Rome to stay at this Airbnb - it was the best that I've stayed in during my entire Europe trip. I was sick when I arrived so they provided me with medicine for free. They cleaned up the house everyday. They also provided breakfast alongside sightseeing recommendations!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čer 2017
10.0

Loved my stay here! The owners were so helpful and kind. Location was great - perfect distance away from the busy city area, busses were easy to figure out, and there were great restaurants/cafes around the apartment. Strongly recommend this B&B! :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 čer 2017
10.0

This is an AMAZING hostel. Our room was nice and clean, the area it's in is quiet, and the staff are so friendly and helpful. We were worried about how far out of the city the hostel is but just get a bus pass and the staff will tell you exactly which busses to take to get you into the city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2017
9.7

Lovely host!! Very nice and warm people. Explaned everything i needed to stay just one day! Defenetly i like to come back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2017
9.7

Loved it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2017
9.7

My stay in Agnes B&B was incredible. I was in Rome and Italy for my first time and the staff was wonderful and welcoming. They welcomed me with water and juice and sat me down with a map to outline all the transportation and key spots I should know. The home was beautiful and they were exceedingly friendly. 10/10 would recommend staying with Agnes B&B.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2017
10.0

tranquillo e pulito, servizio ottimo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Grazie mille per l'ottima recensione! Quando vuole siamo qui! :)

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.