Hostelworld.com

Affitta camere Gian Maria

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 163 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 163 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 5.8
Affitta camere Gian Maria Located at Viale Tripoli 197, , Rimini.
Affitta camere Gian Maria
Italy
Rimini 47900 Viale Tripoli 197
69% 163
44.0618160 12.5831280
Affitta camere Gian Maria
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 srp 2015
6.3

Un buon rapporto qualità prezzo!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2015
8.0

La posizione della struttura è ottima sia per raggiungere la spiaggia, sia che per essere subito sul lungomare con i vari negozi e locali. Per aver usufruito del servizio solo pernottamento mi ritengo soddisfatto

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 srp 2015
4.6

Das Personal konnte nur sehr schlecht Englisch. Das WLAN funktionierte die meiste Zeit nicht. Nachts war es so laut das wir um halb 5 hellwach waren. Es gab zwar einen Safe, aber der war verschlossen und wurde auch auf Nachfrage nicht geöffnet. Sauberkeit in Bad und Zimmer war annehmbar. Hotel liegt nahe am Strand.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2015
8.0

It is a pity we had such a narrow choice at braekfast. No vegetebles :(

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2015
7.7

Io e due miei amici abbiamo alloggiato in una loro camera e dato che cercavamo un alloggio economico e senza pretese siamo stati soddisfatti. La posizione in particolare era ottima: a due passa dal mare e dal pullman che percorre tutta la riviera. Nessuna lamentela per quanto riguarda pulizia, servizi e personale, sebbene andrebbe ottimizzata la reception, un po' lenta e confusionaria se in presenza di più clienti. Consigliato ai giovani che vogliono fare un fine settimana in riviera.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2015
6.0

nn male rapporto prezzo qualita

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2015
7.4

There weren't that many facilities just the TV in the room that only had Italian shows and not English subtitles. I really wished there was a kettle in the room because i felt like having coffee most of the nights. I wish the floors could have been more clean i always had to dust my feet off before I got into bed. I wished that my bedding and towels could have been changed at least once while i was there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2015
8.0
Přeloženo: Google

Hostel se všemi náležitostmi pro rychlé víkend. Místnost byla jednoduchá, sprcha Jediná vada je, že prakticky celé koupelny. Peníze je skvělé, protože je ideální pro to, co to stojí!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Smíšená skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2015
6.9

There`s no any air conditioning, no fan, no condition. I knew it, but it was hard to sleep in closeness. In small room was 2 bed: one is double, and second is bunk bed. But it costs very small.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čvc 2015
7.4
Přeloženo: Google

pokud budete platit méně, musíte být spokojený s tím, co tato cena rezerv na vás! tak jako tak toto místo není tak špatné, jak ji někdo popsal. Jediné, co se mi nelíbilo byla snídaně. s 2,5 euro jsme měli snídani formou bufetu, ale croissant a coffes byly orrible!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.