Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 283 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 283 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
87% 283
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2016
9.4

Great spot. Centrally located. No kitchen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
7.1

Bon emplacement même si c'est un peu bruyant, la chambre est agréable même si elle manque un peu de propreté Je recommande tout de même cette pension

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2016
7.1

Un sitio agradable si quieres ir de turisteo por la ciudad, pero el alojamiento es cómodo simplemente para dormir, no ofrece demasiadas comodidades.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 dub 2016
8.6

The hostel is very cool, very good location, nice staff, comfotable room, maybe a little bit small, but in general all is great. If i come back to San Sebastian i ll go again without any doubt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
7 dub 2016
8.9

This place is wonderful for a quick stopover. The value is great as it's in the perfect location, and offers clean, new, comfortable rooms. There is not a common room, however. We simply adored it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 bře 2016
10.0

I am now back at work in the North Sea and my memories of San Sebastian and the Adore Plaza are second to none ,The place was beautiful and the staff and owners of The Adore Plaza could not have been more helpful or friendlier and made my stay in San Sebastian extremely peaceful and relaxing .I hope I can return soon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
30 bře 2016
9.4

Santiago is a great host and the location couldnt be better. The room was clean with a lovely balcony leading onto the square. Santiago gave us a map and took the time to show us the best spots in town, thank you. I didnt notice a communal area to hang out, however overall my brother and I were very impressed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 bře 2016
9.4

Buenos días. Nuestra estancia a sido genial la habitación limpia,confortable en relación calidad precio lo mejor! ademas de su perfecta ubicación y su personal muy agradable, Santi es un encanto siempre dispuesto a ayudar a los viajeros!! si vuelvo volveré al Adore Plaza Seguro!! Sitio muy recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
7.1

An sich sehr schönes Hostel, nur wenn man die Zimmer zum großen Platz hinaus hat, zieht es da sehr durch und ist überhaupt nicht dicht, dh. der Geräuschpegel am Wochenende ist gut laut vernehmbar ;) Aber wer in der Hinsicht nicht empfindlich ist, dem kann ich das Hostel sehr empfehlen. Die Zimmer wirkten nicht picobello sauber, aber vielleicht lag es auch am Boden selbst.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 úno 2016
9.1

Great hostel right at the center of San Sebastián, perfect place to stay for a weekend trip. The hosts are super nice and relaxed.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.