Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 308 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.1
Adore Plaza Located at Constitucion Square 6, , San Sebastian.
Adore Plaza
Spain
San Sebastian Guipuzcoa 20003 Constitucion Square 6
88% 308
43.3237805 -1.9846737
Adore Plaza
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2016
9.7

We stayed one night at Adore Plaza and absolutely loved it. The location was perfect for wandering around the streets and exploring San Sebastian. It was also very close to the beach. Adore did not feel like a hostel, with more of a hotel feel. It was clean, modern and comfortable. The staff were extremely friendly and more than willing to help us with any requests we had. I would highly recommend anyone staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čvc 2016
10.0

Best hostel I stayed in while traveling in Spain. The owner, Santiago was fantastic and gave great recommendations! While a private room was a little more expensive than in other cities it was wel worth it having our own bathroom. I would definitely stay here again when I go back to San Sebastián.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 čvc 2016
4.9

la habitación muy cómoda, pero los pasillos y accesos sucios y con mal olor

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nicaragua, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
7.4

Location was amazing though a bit noisy since it's right in the center of the Old Town. Sharing a bathroom wasn't ideal but common for Europe. Overall a good stay! Easy going owners and friendly staff.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čvc 2016
8.9

Muy buena relación calidad precio. El personal es muy amable,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 čer 2016
8.6

Super emplacement !!!! Accuel super sympas !!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • rb856873
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 čer 2016
8.9

Very central (noisy in the morning when delivery trucks park in the plaza) and great room for the price. Would definitly stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čer 2016
9.1

Personal muy agradable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
9.7

Excellent location. Fabulous host

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2016
10.0

The people there were so kind, and the rooms were great, and you were right in the middle of everything! I would definitely stay there again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.