Hostelworld.com

Adagio Hostel 1.0 Oktogon

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 866 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 866 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.7
Adagio Hostel 1.0 Oktogon Located at Andrássy street 53, , Budapest.
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
Hungary
Budapest Budapest Budapest/1062 Andrássy street 53
91% 866
47.5054754 19.0640902
Adagio Hostel 1.0 Oktogon
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
8.6

I had booked for 2 nights, but stayed for 5. As a women in my fifties, I was relieved that I only had one other person in the female dorm. I found the staff very helpful indeed and the place was very clean and quiet but local to all forms of transport. One little grumble it said free tea and coffee, but no normal tea and usually no milk. But otherwise... great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2016
10.0

Godny polecenia hostel!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 bře 2016
10.0

Everything was so nice. Don't hastage just go!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
10.0

Very nice hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2016
6.6

The staff were lovely here, I just really didn't think it was worth the rating of 8.9 on the reviews it had. The showers were awkward and hard to use (with no rack or place to put your towels) and my bathroom door was stiff and kept jamming. On top of this, they made me move rooms twice in two days to accommodate their other bookings. I really didn't like how there was no lock on my dorm room door. Although the location was great, I wouldn't recommend if you're travelling alone.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 pro 2015
8.6

I like how the staff tried to maintain the silent hours while it was on new year's eve. He kept telling those drunk people to be quiet, which was very professional because even that was a party day, some people would try to sleep, and silent hours should be followed. Good job!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • luanderick
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 pro 2015
10.0

O hostel é sensacional, principalmente sua localizaçao.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 pro 2015
8.9

You have everything you need including internet, light & current plug for each bed, functional kitchen use, free coffee and tea, a good/cheap restaurant just downstairs the hostel, metro and tram/bus stations nearby, walking distance from monuments and pubs ... hot water in the shower was just a little warm but you can still make a shower without wasting water. Thank you, köszönöm :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 pro 2015
9.7
Přeloženo: Google

Výborná lokalita s hlavních turistických míst, místních restaurací a barů. Přátelský a ochotný personál. Samice koleji je skvělé s pohodlnou postelí a čistým soukromé toalety / koupelna.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 pro 2015
10.0

Nice room, toilet and shower!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.