Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Acacia Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 236 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 236 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
16 čvc 2017
8.0

We had a good stay and my only problem was NO ELEVATOR and LOTS OF STAIRS!. The free breakfast was good.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čvc 2017
6.3

Localización buena, pero edificio en mal estado de conservación. Para ir sin mirar mucho al espacio fisico y estar el dia afuera, volviendo para dormir muy cansado. El lluvero es horrible, no sale nada de agua.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 kvě 2017
8.9

Ci abbiam passato tre giorni io e le mie figlie. L'ostello si trova veramente in una posizione centrale. Il prezzo della camera famiglia veramente accattivante. Il personale molto cordiale. Chi sceglie l'ostello sa gia che tipologia di alloggio troverà!! Palazzo in stile..col suo fascino!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
9.4

Très bon rapport qualité prix ,les locaux anciens mais bien tenus. Les lits pas très modernes mais propres. Le personnel disponible et serviable , ambiance familiale et sympathique. Emplacement parfait pour découvrir Londres. Très bon séjour.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2017
10.0

Das Hostel war leider doppelt belegt durch technische Probleme, jedoch erhielten wir sofort ein Hotelzimmer in Nottinghill und das Taxi auf Kosten des Hauses ließ auch nicht lange auf sich warten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 bře 2017
4.0

They Not change sheets daily just once per couple of costumers! U sleep on pillow if few previous nights costumers... that's the mail problem. Location is ok, facilities poor but it's hostel. If not that stinky sheets probably my review would be nicer!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 bře 2017
9.7

The people in my dorm were really loud until about 2am, but other than that, the location and staff were great. This is by far the cleanest hostel I've ever been to.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2017
6.6

Booking in staff v.freindly, and helpful. Room a little tired, but bed linen v.clean and shower room v.clean. Good location

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 úno 2017
8.0

Localisation idéale dans un quartier vivant et proche du metro south Kensington. L'auberge est Bien entretenue et propre. Un peu de modernisation dans la deco ne serait de trop Mais en soit ça va. Sanitaires toujours propre Mais pas bcp de pression dans la douche et l'eau chaude s'est fais rare ... petit bémol aussi pour le quatrième étage sans ascenseur plutôt dur ... et la literie à revoir au global bon séjour

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • hybridkarma1553
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 úno 2017
8.0

If you are used to hostels I would 100% recommend this one. If you are looking for an hotel, you'll probably not like it. TV and fridge in every room, as well as sink and wardrobe. The only things I didn't like was staying on the fourth floor, and the mattresses, terrible.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.