Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abrahams Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 7954 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 7954 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 dub 2017
10.0

Excelente ubicacion, servicio, limpieza y ambiente. SUPER recomendable! Volveria a elegirlo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mariure1962
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2017
6.9

Lo único destacable de este hostel es que el colchón es cómodo y que la ubicación está bien. Me pareció caro para lo que me ofreció y cuando encontré mi cama ocupada por otra persona la segunda noche que me alojaba, el personal tan sólo me dio otro juego de sábanas y me dijo, sin ningún tipo de amabilidad, que me encargara yo misma de echar a esa persona. Nada que ver con el trato recibido en el resto de hostels que he visitado en Irlanda.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.9

Très bonne auberge, super emplacement! Et les lieux sont très propres. Il manque quelque étagères ou portes manteaux dans les douches.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2017
8.3

Tres bon rapport qualite/prix, il y a des casiers sous les lits pour securiser vos affaires (pensez a prendre un cadenas). Petit dejeuner tres bon et la localisation est ideale, tout a 15-20min de marche. Parfait pour faire des rencontres de toutes origines !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
7.1

The location is great, just a small walk to temple bar etc. In general the stay was good! Good beds, nice room and fine breakfast. En-suit shower was alright, but a bit small. Staff was not really up to date. We asked some questions, but later found out the answers were not correct. For next time in Dublin, I would also look for other hostels, but would recommend this hostel to stay. Last tip on Dublin: don't go on good Friday. Its actually bad Friday (alcohol ban).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
8.6

Free WiFi and breakfast, friendly staff, and a clean room. I will book again, next time I'm in Dublin.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
13 dub 2017
8.6

Está muy bien... lo mejor es la cocina y el comedor!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
5.4

plus d'infos pratiques à communiquer et des animations à proposer dans l'hébergement pour favoriser le bien être aux clients

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
8.3

The staff were super helpful and accommodating, letting me store my luggage until check in time.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 dub 2017
7.1

The breakfast they say it's amazing but it's just a breakfast, not amazing. It was weird that in our room there was a couple bed with other 4 single beds. Just weird a couple making noises in the same room. The rest was ok! Good location and nice staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.