Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abrahams Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 7,515 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 7,515 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.5
Abrahams Hostel Located at 82 Lower Gardiner Street, , Dublin.
Abrahams Hostel
Ireland
Dublin 1 82 Lower Gardiner Street
81% 7515
53.3509739 -6.2544393
Abrahams Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2016
7.4

Cloisons VRAIMENT très fines et petit dej pas terrible mais sinon très proche du centre et ambiance sympa. Le staff est sympa aussi.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
9.1

My sister and I stayed on a last minute booking, (We missed a flight and needed to find a place quick.) The staff was excellent, very helpful and kind. The room was nice, the bathroom was tight, but private to our room. Breakfast included is always a plus. I'd stay again if I was looking to be downtown.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
9.7

there was a a lot if doors banging but everything else was excellent

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2016
9.1

This hostel was really nice and with a perfect location to explore the town and access transport hubs. Staff were super friendly and helpful, rooms were pretty spacious and there were plenty of common areas to escape to. Like one of the other reviews says it can feel a bit like a rabbit warren - it's big and there are plenty of corridors. Only having 2 stovetops is perhaps a bit few considering how many people stay here. But overall a great stay here in Dublin!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 zář 2016
6.3

Good location but it smells very badly... Very nice breakfast.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
16 zář 2016
10.0

I had a great stay here, the staff were all very friendly and helpful and its in a good location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
9.4

Perfect location, nice atmospher.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 zář 2016
8.6

chambre minuscule et aucun rangement..................mettre 1 casier sous le lit inférieur pour chacun soit 2 casiers, prévoir fermeture soit avec la clé soit possibilité de mettre un cadenas salle de bain à revoir, minuscule et à refaire

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
9.1

Super Lage, nicht wirklich laut auf den Zimmer. Wir hatten nur das Pech das oberste und letzte Zimmer zu haben sodass wir schon ein kleines Stück laufen mussten. Das Zimmer war deswegen auch gut warm in der ersten Nacht, bei offenem Fenster hat man ein bisschen was von draußen gehört. Richtig gut ist das Frühstück das im Preis inkludiert ist: Eier, Müsli, Toast, Kaffee, Tee etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
14 zář 2016
7.1

Comfortable bed and reasonable kitchen, good breakkie. Fantastic location. Biggest let down was that in a 12 bedded dorm room there is only one shower so hello line!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.