Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Abraham Hostel Jerusalem

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,806 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,806 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.7
Abraham Hostel Jerusalem Located at Davidka Square, Ha'neviim 67, Jerusalem.
Abraham Hostel Jerusalem
Israel
Jerusalem 9470211 Davidka Square, Ha'neviim 67
88% 1806
31.7850558 35.2153336
Abraham Hostel Jerusalem
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čvc 2016
7.4

Ein schönes Hostel mit guter Lage in dem aber die Ausstattung der Badezimmer und Klo's eine Renovierung vertragen könnten.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • HiPERnx
  • Švédsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 čvc 2016
9.7

Very nice place to stay, a good atmosphere! The location is perfect. The only con in that the lockers in the room are very small.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
9.7

loved my stay, all the staff was super helpful and informative.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čvc 2016
8.6

This hostel is enormous which means it is a little tricker to make friends. The rooftop and lounge area are fantastic though, with a great bar. The rooms are fine and equipped with AC. Free breakfast is pretty good too! Four bed dorm is a little pricey for what you get but I would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
9.4

Great stay -- the facilities are really cool. Great common area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 čer 2016
8.3

Really nice and clean hostel at a great location. Staff is really helpful. Even though everything was good, I think this hostel is way too big, which makes it quite unpersonal. It did not give me the true hostel feeling I want. But still, a good place to stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
23 čer 2016
9.7

Dorm room was clean and comfortable. AC worked great. Bathrooms were clean and showers were nice. Lots of activities to join and the bar/common area is a great place to meet people! Would definitely stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 čer 2016
10.0

just perfect! i highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
20 čer 2016
8.9

Definitivamente es un hostal-hotel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 čer 2016
9.1

总体都很好~只是某天晚上前台有个接待员故意的先解决欧美人的问题,一直无视我们亚洲人的存在,这个员工给差评!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.