Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abigails Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 9358 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 9358 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2017
9.1

Excellent large Hostel, great value for the price. The breakfast ROCKS!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž Skupina, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čer 2017
9.1

Stopped over for one night with 4 other guys great location happy staff except for one miserable chap who didn't utter a word or smiled when we asked him to reopen an accidentally closed.locker door. Apart from that highly recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2017
9.4

stayed with a group of girls for a 21st birthday, brilliant location, so close to temple bar, lovely staff and we're able to accommodate for us all to be together.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
21 čer 2017
9.1

We loved it! One of the cleanest and nicest hostels I've been to - great value for money & egg-cellent breakfast spread. It's a great location too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
9.1

The staff was great!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2017
9.1

Great staff and location. Good stay for the money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čer 2017
9.1

Abigail's Hostel had really nice and helpful Irish people at the reception. The rooms were clean and comfortable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
18 čer 2017
10.0

Ich habe nichts zu bemängeln. Alles war so wie ich es mir vorgestellt habe. Bin daher nach zwei Wochen auch noch mal dort geblieben. Ich war in einem 4 Bett Zimmer mit eigenem Bad, die Ausstattung im Zimmer war wunderbar, USB und normale Steckdosen, Lampe, Schließfach. Gemeinschaftsraum ist groß, Frühstück ist für Hostelverhältnisse sehr gut, Gepäck wird am Tag des Check-out kostenlos aufbewahrt. Innenstadt / Temple Bar ist vor der Tür, Busse zum Flughafen halten 300 Meter entfernt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 čer 2017
6.9

Incredibly noisy at night due to pedestrians on the street. i would recommend a quieter hostel for sleeping.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2017
9.1

Great hostel and location with lovely staff. Helped to make our stay in beautiful Dublin wonderful.😊😊😊

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.