Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abigails Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 8,525 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 8,525 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 8.3
Abigails Hostel Located at 7 - 9 Aston Quay, Dublin 2, Dublin.
Abigails Hostel
Ireland
Dublin Dublin 2 7 - 9 Aston Quay, Dublin 2
86% 8525
53.3463883 -6.2610697
Abigails Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 zář 2016
9.7

Great place and good facilities. Highly recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
25 zář 2016
10.0

Even for an older travller (58yr/female), I found the staff, accommodations, security, location and overall feel to be excellent. I enjoyed my stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
8.9

it wur allreet as we say in yorkshire

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
7.7

Peccato per un compagno di camera molto molesto...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 zář 2016
8.6

La experiencia ha sido magnífica por todo, e Personal muy amable, la localización inmejorable, los servicios muy buenos.... Quizás lo peor ha sido que el wc en las habitaciones de 8 no esté separado el inodoro de la ducha, pero por lo demás inmejorable. Si volvemos a Dublin volveremos al Abigails Hostel!!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2016
8.9

I really enjoyed my stay at the hostel. The staff was very friendly and I could easily put my electronics away in a locker. The bedroom was very comfortable and everything was clean. The breakfast was also sufficient for what I expected (toast, cornflakes, eggs, yoghurt). The biggest plus, was the fact that it is located right next to Temple Bar area, as a girl traveling alone, I was very glad that I didn't have to walk far alone to my hostel at night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2016
10.0

Great stay! And one of the guy receptionist was 10/10 bagging oh hello! would stay again just for him

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
9.4

Perfect location and very friendly staff! 😊 I moved to this hostel because I stayed at another hostel before which was quite far away from where things happen. Also, compared to other hostels the breakfast (included) is quite good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 zář 2016
9.1

Ein wirklich tolles Hostel. Gemütliche Betten, sauber, perfekte Lage. Die Dusche im sechserzimmer war sehr schmal und gewöhnungsbedürftig, reicht aber zum duschen. Frühstück ist in Ordnung, typisches hostelfrühstück, dafür kostenlos.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 zář 2016
9.1

Location is perfect. Staffs are helpfull. Breakfast is enough good. Negative thing is you have to prepare your own bed but they give Clean pillow, sheet and blanket. Prepare and tidy up takes time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.