Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abigails Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 9141 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 9141 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
10.0

It's clean. All the bedding seems quite new. Own bathroom in room. Coffee and bread all day. Room not too small. I am in a different hostel now I will give 6. But you 10. I took 16 bus airport fine. It's still pending a refund I would like that happens in the same day. Dublin great city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 dub 2017
9.7

Amazing location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 dub 2017
6.6

Chambres simples , lits instables , ambiance bruyante donc adapté pour ceux qui recherchent la fiesta !

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
8.3

Place could do with a bit of maintenance. Otherwise, it's a good place with good staff. Very enjoyable stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
10.0

Super gelegenes Hostel für unschlagbaren Preis! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
9.7

I was in the 3 fem room. It

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
8.9

This was my first ever hostelling experience. Abigail's hostel proved to be a step in the right direction for me. Location was perfect, although I believe the front door could be made slightly more obvious ("entrance" stencilled on maybe). Beds were fine, toilets and showers were spotless and the breakfast was sufficient. Overall, I'm pleased I picked Abigail's

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
7.7

Très bonne auberge de jeunesse, bien placé, avec personnel accueillant et bon petit déjeuner. Le seul bémol c'est que les toilettes et les douches ne se trouvent pas à l'extérieur des chambres. Du coup les gens ne font pas attention et les nuits sont moins tranquilles que dans d'autres hostels.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cgnbueu2508
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
7.1

We paid a lot of money for our six people bedroom (we were a family group) and were not entitled to a single towel: unbelievable!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
12 dub 2017
9.7

Great location, friendly staff, clean rooms, swipe card for entry into rooms so secure. I liked having my own light and sockets at each bed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.