Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Abercorn House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 3093 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 3093 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 6.1
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
10.0

Very clean, super comfy beds and very user friendly

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2017
7.1

I have stayed a couple of times at this hostel. Stuff always rude. Good location. Not the most clean place in the city. It works if you're not demanding and don't feel like spending much.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 bře 2017
6.9

Non è quel tipo di ostello per giovani dove ti diverti.Il posto ricorda molto un ospedale con tante stanze e corridoi lunghissimi. Il personale non è molto cordiale. Ma sicuramente è pulito I materassi sono comodi e ci sono tutti i servizi standard (bagni cucina ecc). Non lo consiglierei se siete giovani e volete incontrare nuove persone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
17 bře 2017
2.9

Staff is unfriendly and feels like you're dealing with the Armenian mob. I had a private room and they are very minimal as to be expected. Bed sheets did not fit the mattress completely, so trying to avoid contact with a possible bedbug infested mattress was aggravating. Loud and very noisy at all hours. The sound echoes in this place. If your taking your girlfriend or partner with you, this is not the place.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 bře 2017
8.3

Auberge propre, bien placée dans une rue calme avec toutes les commodités aux abords. Réfrigérateurs dans les chambres, coin cuisine et Internet payant pas forcément adapté aux besoins des clients. Il manque quelques prestations comme le repassage, des coffres de sécurité pour les effets personnels et des boxes de rangements pour les bagages.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
7.4

Die perfekte Variante für einen kurzen und möglichst günstigen Trip nach London. Ich war mit einer Freundin dort und wir sind nur zum schlafen ins Hostel gegangen, für diese Zwecke war es absolut ausreichend. Die Zimmer sind nicht schön, aber sauber -für mich tausend mal wichtiger. Der Preis war für drei Nächte das, was man in anderen Hotels für eine einzige bezahlt. Für wenig anspruchsvolle Studenten oder Kurztrip-Reisende also super. Ich komme wieder :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
9.1

Bonjour, on était contentes de notre séjour, un seul inconvenant- le bruit des portes entre 10p.m. et 11 p.m. , les gents parlaient fort au couloirs. On a eu le changement des draps - excellent, mais jamais le ménage.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2017
10.0

thank you very much guys the stay was great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 bře 2017
7.7

The room was clean and well furnished, including a wardrobe, a cooler, a table with two chairs and a nightstand with drawers, everything looked tidy and new. There was a smell of cleaning liquids everywhere in the room and now my things smell of it. The man behind the reception desk was making private phone calls and eating ice cream while giving the keys. The other man was very professional. Important - WiFi is paid. It was a good place to stay, because it's near the underground and very cheap.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 bře 2017
6.3

La gente de recepción deja mucho que desear, he estado en otros hostels de Londres en los que la atención había estado mejor. La habitacion era una privada para dos y me gustó mucho por esa parte. La pase mal al ir al baño o a las duchas ya que son para compartir (no me molesta para nada compartir baño) pero no estaban calefaccionadas, las ventanas siempre abiertas y fuera hacia 8 grados. Aun así estaba muy cerca del centro y se agradece por ese precio.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.