Hostelworld.com

AAE Portland Downtown

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 343 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 343 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.4
AAE Portland Downtown Located at 415 SW Montgomery Street, Oregon, Portland.
AAE Portland Downtown
USA
Portland Oregon 97201 415 SW Montgomery Street, Oregon
72% 343
45.5115348 -122.6810431
AAE Portland Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
10 kvě 2016
6.3

Tja auch ich kann über dieses hostel nichts sagen da ich zu alt dafür War...keine Gäste in dorms über dreißig...Im Nachhinein habe ich es in der Reservierung gelesen, aber ganz im Ernst, wer liest sich das bitte komplett durch?naja der mann an der Rezeption War ganz nett und hat mich an ein anderes hostel vermittelt und auch von hostelworld habe ich meine Anzahlung wieder bekommen...es war nur einfach nervig.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
2.0

È strano che mi arrivi da mettere una recensione quando io non ho soggiornato dove ho prenotato! È la prima volta che prenoto con voi...sono arrivata a Portland come da programma alle 23.30 e mi è stato detto che visto che avevo 40 anni non potevo soggiornare in camerate ma solo in camere private dal triplo della cifra ovviamente!!! Non avendo da buttare 120 dollari ho rinunciato e me ne sono andata...di notte da sola in una città sconosciuta...non ho commenti!!!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 kvě 2016
8.9

Not a hostel, its a motel, but a very nice one. Not cheap, but for the last minute deal it was fair enough. The room was big, clean and comfortable. The staff is very nice. No breakfast. The area is nice and safe, I felt safe walking around as a woman traveling alone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 dub 2016
6.9

This hostel is actually too expensive for what it has to offer! Location is fine, staff is nice and friendly. Rooms are actually nice and big beds! But the bathrooms are kinda old and need some repairing/ renovation.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2016
6.0

This is not a hostel! It is a hotel room with 4 bunk beds and an old kitchen that was hardly useable. This was the first time I did not read reviews prior to booking. I ended up staying a second night in Portland but was sure to check out and move to another hostel. There was no sheet separating yourself from the blanket - gross. Would not stay again. Strange vibe.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
9.4

Double beds, quiet, decent bathroom and great location. Perfect hostel to stay at for a Portland.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
7.7

Convenient location, comfortable bed, fair price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2016
6.9

This is not really a hostel, its a budget motel with a room of bunks. Also noone over 30 can stay in the bunk rooms. None of this was in the description before I booked. I had to upgrade to a private suite.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2016
7.7

Shower was cold but decent value for the price, a fridge and plenty of space.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2016
6.0

As a hostel, I expected better atmosphere. There were not much interaction between people who are staying there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.