Hostelworld.com

AAE Portland Downtown

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 335 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.6
AAE Portland Downtown Located at 415 SW Montgomery Street, Oregon, Portland.
AAE Portland Downtown
USA
Portland Oregon 97201 415 SW Montgomery Street, Oregon
73% 335
45.5115348 -122.6810431
AAE Portland Downtown
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
7.7

Convenient location, comfortable bed, fair price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2016
6.9

This is not really a hostel, its a budget motel with a room of bunks. Also noone over 30 can stay in the bunk rooms. None of this was in the description before I booked. I had to upgrade to a private suite.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2016
7.7

Shower was cold but decent value for the price, a fridge and plenty of space.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2016
6.0

As a hostel, I expected better atmosphere. There were not much interaction between people who are staying there.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 led 2016
6.3

We were charged more than what it said online- make booking fees more clear.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 pro 2015
5.1
Přeloženo: Google

Pokoj má nějaké problémy čištění. Lokalita není nejlepší (nedaleko od centra města), i když doprava je dobrá. Hotel manažer je vždy ve velmi špatné náladě a nepomůže vám ani odpovídat na vaše dotazy. Ostatní lidé v personálu jsou pěkné a příjemné.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
5 pro 2015
6.3

Its a room for 8 people in a motel mor than a hostel. The good thing is that is close to downtown

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
30 lis 2015
8.6

Would recommend to friends and family

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
27 lis 2015
10.0

Enjoyed my stay in Portland I would recommend this to all my friends thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 lis 2015
5.1

The smell of urine was overwhelming upon checking into the lobby. I checked out immediately.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.