Hostelworld.com

AAE New York Long Term Apartment

  • E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street, New York, USA
Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 54 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 54 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 8.4
AAE New York Long Term Apartment Located at E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street, New York.
AAE New York Long Term Apartment
USA
New York New York 11435 E Train Subway Line at JFK, 139-09 89th Avenue at Jamaica Street
79% 54
40.7025762 -73.8131475
AAE New York Long Term Apartment
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 pro 2015
7.4

40 min away from manhattan. If you need something they provide what you need, if you want to save a lot of money i would recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 pro 2015
5.1
Přeloženo: Google

Tam jsou některé malé švábi v kuchyni, WC je trochu špinavá, topení dělá hodně zvuky.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 zář 2015
4.9
Přeloženo: Google

Velmi špinavé !! Lůžkoviny byla plná vlasů, ale z nich byly samo o sobě v pořádku. V koupelně nebyl vyčištěn na věky, i když jsme museli zaplatit $ 20 Poplatek za úklid na místě (není součástí balení). Už nikdy neměla pořádnou účtu get (by později následovat), a musel zaplatit v hotovosti. To trvá asi 40 minut do centra města.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • heshamcentrino
  • USA, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
19 zář 2015
10.0

Thank you very much Pierre for your great hospitality,. Pierre is a really decent guy and man by all means. He will go above and beyond to make sure you are taken care of. I asked for desk , chair and Ironing machine. He got them for me immediately and were ready in no time. Also , He offer pickup and ride to Airport which is pretty generous. I couldn't believe how great and efficient was that. Very close to JFK and subway. I definitely recommend and I will be coming back again. Thank you Pierre

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 zář 2015
4.0

Please see review.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 zář 2015
6.6

It is a hostel, so depends what one expects from it. For me it was ok, Pierre is very kind person and he tries to help as much as possible. Subway stations are near by, grocery shop and laundry 24/7. To Manhattan it takes about 30-50 minutes by subway. Hostel itself has aircondition, kitchen and lock on doors and it is not in very loud location, so sleep was not a problem.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2015
10.0

It is good value for money

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 zář 2015
10.0

My second time here. I came back because of the location, price, and hospitality of the owner. Convenient to the E train and lots of places to eat. Kitchen and bathroom were what I was needing most during my stay. Kitchen equipped with utensils. I booked for my next stay because I enjoyed this place. The owner is very nice and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2015
5.7

Positiv: Die Küche , kostenlos Wasser , Kiosk und Waschsalon in unmittelbarer Nähe , Subway ca 12min Entf., und Einkaufmöglichkeiten auch alles vorhanden. Der Besitzer Mrs. Realty ist sehr freundlich und Hilfsbereit . In dem Hostel gibt es sonst kein Mitarbeiter , ausser einer der zum putzen vorbeikommt , das heißt abends ist kein Mitarbeiter da! Negativ: Zimmer /Bett( unter dem Bett )unsauber , sehr laute Klimaanlage , aber man gewöhnt sich dran . Ein Badezimmer ,

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2015
9.4
Přeloženo: Google

Skvělá lokalita jako velmi blízko metra, letiště AirTrain a Long Island expres. Každý stánek s jídlem u napadá, je na dosah ruky. Pierre manažer je extrémně Pěkné helpfull

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.