Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

AAE Clarion Universal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 563 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.4
AAE Clarion Universal Located at 5827 Caravan Court, Days Inn, Orlando.
AAE Clarion Universal
USA
Orlando Florida 32819 5827 Caravan Court, Days Inn
88% 563
28.4477445 -81.4709326
AAE Clarion Universal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Singapur, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 pro 2016
6.0

The first room that we were checked in to: Lamp switch, bathroom door and toilet bowl were broken.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 pro 2016
10.0

Hot tub :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 pro 2016
10.0

Una gema escondida. Un pequeño gran hotel con muchas de las comodidades de grandes hoteles y un precio super razonable. Hay construcción de carretera cerca lo cual lo hará mucho más accesible. Ofrece servicio de autobus gratuito a los parques e incluso se puede ir caminando hasta Universal Studios Resort, una caminata corta de 20 minutos o menos. Cuenta con piscina y un pequeño gimnasio con todo lo necesario. Ideal para salir a correr en las cercanías. Quedé fascinado con el servicio y limpieza

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Filipíny, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 pro 2016
8.9

Everything is perfect except for the cockroach in the toilet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
8.0

The place was very clean and nice however I asked for the tv remote to be programmed because it wasnt working and it never got fixed. Also the morning staff person was not very friendly at all. I had an issue with my credit card and I paid with cash instead and she made me feel like I was a thief. She snatched the room card away from me and the vibe I got was very negative. She was also the person that I told about the tv remote and she asked me..."When did I notice it wasnt working?"

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kostarika, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 pro 2016
10.0

Muy buena experiencia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 lis 2016
7.7

Hôtel sympa, une impression d'assez haut de gamme quand on rentre dans le lobby, bien que ce ne soit qu'un motel. Chambre cosi bien équipée bonne literie mais je reproche un manque de lumière important. Bémol : 1) la télé qui ne marchait pas le premier soir, le réceptionniste ne l'avait pas signalé et j'ai cherché pendant plus de 1/2h pour finir par appeler et qu'on me dise rien ne marche. 2) le siphon de la baignoire qui ne marchait pas. J'ai voulu prendre un bain, raté.. Globalement satisfait.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 lis 2016
9.4

best place to stay. beautiful room and clean. Front desk did really helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 říj 2016
9.7

Great place to stay. Universal studios only 10 minutes walking from there. Great hotel staff and amazing atmosphere with very good Indian restaurant Tabla. Tabla has all variety of Indian food simply wow!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 říj 2016
7.1

Good hotel . The negative sides right now is that no real breakfast and that the location, close to the mall but still far away since you have to drive a long way around in order to get there.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.