Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 869 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 869 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2017
8.6

Tres contente du rapport qualité prix A améliorer: temps d'enregistrement un peu long car l`'agent ne trouvait pas mon dossier en utilisant le numéro de confirmation, j'ai du re descendre car ma carte ne fonctionnait pas et j'aurais apprécié des excuses de l'agent. Le réseau WIFI n`'est pas assez puissant et j'ai du m'installer au 2 eme étage dans les escaliers pour capter le réseau sur mon I pad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mano2311
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
21 dub 2017
4.0

남은 숙소가 없어서 잤다. 중앙역 근처인줄 알았으나 꽤 멀었다. 시내랑은 상당히 멀었다. 침대시트 직접깔아야하며 3유로.... 숙소값이31유로인데 시트값을 또내라니. 양아치다 다시는 안간다.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
7.4

Aside from the loud Germans barging into the room at 3 in the morning. It's not bad for one night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ivi_mask5731
  • Argentina, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
8.0

Lo único malo para mi fue la ubicación. El personal de 10. La habitación dos baños. Excelente

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • GabrielBDuarte
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 dub 2017
6.0

The internet did not work at the room, I told the people of the hostel and they just told me sorry... you may come to the reception to use then... too bad for a hostel which says it have a good wifi.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 bře 2017
4.6

When a duvet is covered with dry blood , it is expected to change it!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
8.0

Ottimo hotel e ostello! Ci sono stata la prima volta con degli amici e abbiamo trovato all'ultimo momento una camera da 6, poi ci sono tornata da sola e non ho avuto problemi in una stanza in comune. Molto grande, nuovo e pulito. Posizione comoda per chi ha bisogno di soggiornare non troppo lontano dalla stazione centrale di Amburgo (10 min a piedi). Lo consiglio!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2017
7.4

Tout s'est bien passé mais je regrette l'impersonnalité totale du lieu : une fois enregistrées, nous n'avons plus aucun contact avec le personnel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2017
7.4

Estuve con unos amigos en una habitación para 8 personas pasando el fin de semana. Es un hostal para dormir y poco más. Es limpio, las habitaciones están bien y nos salió muy bien de precio. No tiene unas vistas bonitas, ni nada de eso, pero está cerca de la estación y hay una parada de autobús al lado para llegar al centro en 5 minutos. Es un hostal práctico.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
27 led 2017
7.7

The room was small, but clean. Common areas are not the most welcoming, scruffy looking, €7 breakfast was worth €5.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.