Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 953 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 953 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.0
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 úno 2017
3.1

Workers were completely inefficient. They did not want to work and they did not care about customers. It was a really bad experience.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
7.1

Più che accettabile ben collegato e pratico. Non per chi cerca atmosfere particolari o wi-di scattanti

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
6.6

Оооочень большой

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
5.7

No tenían la reservación preparada, el personal un poco lento excepto una persona, en el cuarto había una rebanada de jamón.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 úno 2017
8.9

todo bien Internet wifi muy lento

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
2.3

This place could not have been any worse. So they advertise cheap dorms and then they charge you €4 to rent sheets which is MANDATORY. They also charge you to use the wifi! Such bullshit, it became more expensive than the much nicer hostels down the road. Also in the dorm beds, two beds is one double bed split so you are literally sharing a bed with a stranger. Stay as far away from this hostel as you can. Fucken terrible experience

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Asstrid
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
27 led 2017
6.3

I had the idea that everyone could just walk in and out the hostel. This hostel is HUGE. Big locker in the room. Cleaning everyday. In the room we stayed in were 8 beds, but 2 of them were right next to each other. So I was sleeping next to a guy I did not know. Which I think is quite intimate.... The bartender sighed very loud when I asked for a cocktail, but he chased a drunk guy away who was bothering us.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 led 2017
9.1

El hostal está muy bien. Está cerca de la estación central de Hamburgo. Nosotros fuimos caminando a todas partes pero está un poco lejos de la zona de fiesta. Los taxis no son muy baratos, pero si hace buen tiempo se puede hacer todo caminando. Es limpio, seguro y el wifi funciona muy bien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
10.0

Cómodo, buen servicio, buen precio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 led 2017
10.0

Ottimo, non si poteva chiedere di meglio

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.