Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Hamburg City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 927 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 927 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.7
  • Zabezpečení 7.3
  • Umístění 6.9
  • Zaměstnanci 6.8
  • Atmosféra 6.1
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
A&O Hamburg City Located at Spaldingstrasse 160, , Hamburg.
A&O Hamburg City
Germany
Hamburg 20097 Spaldingstrasse 160
69% 927
53.5507300 10.0221600
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 lis 2016
7.4

Not a social hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 lis 2016
2.9

Receptionists were totally retard. Hotel staff was rude and did not give any information about anything!! They have lockers in the room but most of them were broken. It was a total dissapointment.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 lis 2016
10.0

El mejor Hostal donde he estado con diferencia. Muy limpio y está todo bastante nuevo. El personal es muy amable también. Repetiría siempre!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 lis 2016
8.0

La camera era pulita, c'erano sapone e asciugamani; in camera c'è un armadietto che è possibile chiudere con un lucchetto proprio; quotidianamente (o quasi) la camera viene ispezionata per rimuovere la spazzatura ed, eventualmente, dare una sommale ripulita! Il wifi c'è dovunque, ma non è il massimo. La posizione è ottima: 3 min a piedi dalla stazione Berliner Tör (15min dal centro). Hall accogliente con tavolini, divanetti, tavolo da biliardo, biliardini e un bar aperto fino a tardi. Giulio!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
6.6

Für eine Nacht war es ok. Waren 3 Personen im 4-Bett Zimmer. Fenster gehen nicht auf. Was schade war, denn den wir noch auf Zimmer bekommen hatten, hatte ganz schöne Käsemauken. Beim Check in wurde mir zu erst mehr Geld abverlangt, da die Kollegin meine Anzahlung nicht sehen konnte. Mir viel es paar Minuten später hin und ihr Kollege hat sofort geholfen. Im grossen und ganzen kann ich sagen für den Preis für eine Nacht kann man es machen, ab 3 Nächte würde ich doch ein Hotel nehmen :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 lis 2016
4.9

Staff were unwilling to help me with a problem I had. Atmosphere was more suited to groups than individual travellers.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
10 lis 2016
6.9

No soul. The only interaction I had with staff was telling me to take my legs off of a shirt table while I was reading. Door handles were broken for the bathroom and no one fixed it. Too big, too much like a hotel. Almost a hospital vibe.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 lis 2016
2.0

Soulless hostel. Beds in dorm so close you are practically sleeping with a stranger. Dont be fooled by low price they trick you by adding on charges for using sheets, towels and tax on arrival so the price you see isnt what you get. Totally ripped off hostel should be ashamed of itself. Location too is a nothing place, stay elsewhere

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 lis 2016
6.6

Le lenzuola a pagamento!!! deposito bagagli a pagamento(4 euro 24 ore, ha però un vantaggio, è capiente e sicuro). L'ostello è vicino alla fermata metro e S-bahn ,è quindi facile raggiungere il centro e ogni altra direzione. Le stanze sono spartane, e i letti un poco scomodi, la hall non ha personalità, sembra un casermone sovietico. In compenso il prezzo è molto competitivo, specie se si prenota in anticipo.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
7.1

Für Kurztrips super geeignet. Hatten dort ein 2-er Zimmer, welches leider nicht jeden Tag geputzt wurde und auch das Geräusch aufkommen von draußen ist sehr hoch (trotz geschlossener fenster). Dennoch war der Aufenthalt, alles in allem sehr schön.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.