Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 862 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 862 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Located at Corneliusstra'e 9, , Dusseldorf.
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
Germany
Dusseldorf 40215 Corneliusstra'e 9
82% 862
51.2149435 6.7825598
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
24 lis 2016
4.6

Hostel as such was fine. Booked a female dorm- felt very unsafe. At 2am a guy, I guess another guest, showed up in our dorm yelling around. We were booked into a room with an older person who seemed to have lived there and also wandered around during the night shouting at people. I was very intiminated and couldn't sleep at all. Location is good, very clean hostel.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
21 lis 2016
9.1

good location! receptions are kindness! I was enjoyed! I'll choose again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
21 lis 2016
9.7

Great staff. Location. Space

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 říj 2016
6.6

Good if you just need a bed instead of sleeping in the street. Clean enough, good position. The rooms are really too small though.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Macedonia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 říj 2016
8.0

just a basic hostel, but well organized.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 říj 2016
8.0

The room was quite big and very clean. I had a room to the back so it was also very quiet. The location is good because it is halfway between the old town (and shopping areas) and the new part of town near the tower. All walking distance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
18 říj 2016
9.4

Good place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2016
8.6

The location is very good but Corneliusstrasse is noisy (as is the hallway on the weekend) so a pair of good ear plugs were a lifesaver. The rooms are big, the beds good and the shower is decent. Lobby area good for a beer and fast wifi. As a non-smoker it's annoying that you have to go through a "tunnel" of smoke/smokers to enter and exit the building, but that's Germany I guess. Overall, good value for money!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
11 říj 2016
10.0

Hostel is very good. You should keep in mind, that a kitchen room is not there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
11 říj 2016
8.6

Staff were wonderful, location is not in the city center but taxi or long walk is possible. Clean, secure, quiet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.