Hostelworld.com

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 786 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 786 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.7
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof Located at Corneliusstra'e 9, , Dusseldorf.
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
Germany
Dusseldorf 40215 Corneliusstra'e 9
77% 786
51.2149435 6.7825598
A&O Dusseldorf Hauptbahnhof
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • sheepy96
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 kvě 2016
6.0

Nice enough hostel, not a lot going on here, clean enough for a pleasant stay at reasonable value.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
8 kvě 2016
8.9

Nice place and an easy walk to downtown.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
24 dub 2016
9.7

The best attraction in the city

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
6.0

시설은 나쁘지 않은데 스텝들이 불친절하고 같은 층 쓰던 단체 손님들이 굉장히 시끄러웠어요. 컴플레인 하고 나서야 와서 조용히시키긴 했어요. 다시 묵지는 않을겁니다.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
1 dub 2016
9.4

Nice Hostel located near the train main station. Very friendly staff althoug I was assigned a female dorm while I booked mixed ( I am a guy) but everything perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
25 bře 2016
4.9

Clean enough. Could do with curtains on beds for privacy, especially as I was the only girl with three boys in a small room. Nowhere to store big bags. Member of staff who checked us in was rude, didn't even say hello. Asked different staff what we could do in Düsseldorf, we were told "go to a different city". When we asked again he said "I don't know I'm not from here". Quite a flat atmosphere and not great value for money.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 bře 2016
9.1

Hostel is a bit farther form the train station (10 minute walk) than implied, but all of the sights are walkable (10-20 minutes). Facilities were great. Staff was very friendly and helpful. Great lounge area with food, beer and games. Room was clean. Locker/cupboards in the room with your own lock. Bathrooms were clean and shower was fine. Overall, a great stay. Would recommend it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 bře 2016
8.6

I had a late arrival and early start to my day so I wasn't there long. The place was in a good location and very safe. I was leaving at 5 in the morning and saw a security guard walking around. My only complaint was that I had horrible hotel roommates.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 bře 2016
6.6

Zimmer Geruch war unerträglich obwohl Zimmer groß und vor mir mit nur 2 Personen besetzt war. Im Eingang zum Hostel standen angetrunken Leute die Grass geraucht haben, war nicht sehr einladent gewirkt hat.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 úno 2016
8.6

Hostel simples mas muito eficiente.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.