Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

A&O Dusseldorf Hauptbahnhof

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 966 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 966 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • francoconte
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
6 zář 2017
8.3

The wifi was really slow the entire time, but overall a decent hostel for the price I was charged

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 zář 2017
6.6

그저그랬음, 바에서 밤새 시끄럽게 하고 시설 이용료가 다소 비싼듯 위치는 적당합니다 중앙역에서 걸어서 10분 거리

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 zář 2017
9.7

Rundum zufrieden! Gerne wieder.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
22 srp 2017
8.3

It's a nice hostel, like way too nice for a hostel. Staff was super friendly. One girl clearly hates her job though haha. It seems like it would be more social, but there were only large groups there so I didn't mingle much.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 srp 2017
6.6

Stayed one night here, annoying that you have to pay for linen. Staff were very helpful in answering all questions on where to go. The room was massive with two showers and two toilets. Bit of walk to get anywhere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 srp 2017
7.4

Fine but little atmosphere. Room was very spacious but there was no light in the showers!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 srp 2017
5.4

The bunk beds dont have anything on one side to hold the guest and they are really tall. They don't put the beds close to the wall, so you can fall while sleeping in the top bed. I was so uncomfortable and afraid of falling that I took my mattress and slept on the floor. They really need to fix this because a fall for that high can really hurt.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cann478070
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
9 srp 2017
6.0

I was pretty disappointed with this hostel, I'm glad i only stayed 1 night.... the worst was when a man walked into the room with a key card that worked even though it was a girls only dorm.. also the shower is tiny and would change temperature on its own. It also is not that close to the train station about a 20-30 minute walk. The staff were friendly however.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • sweens_a
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
6 srp 2017
6.6

Great place to simply rest your head

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
31 čvc 2017
8.3

I'm not sure how this hostel can be allowed to have 'hauptbahnhof' in its title; the railway station is quite a hike away. Otherwise, a decent hostel tho it's irritating the price doesn't include your bedsheets, so beware!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×