Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.8
A Casa di Luca Located at Via Scrimiari 22, , Verona.
A Casa di Luca
Italy
Verona Veneto 37129 Via Scrimiari 22
93% 260
45.4402754 11.0034728
A Casa di Luca
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 led 2017
9.7

Muy bien situado y con todo lo necesario para disfrutar de Verona

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2016
9.7

Stanza carina e ben arredata, bagno pulitissimo, temperatura confortevole. Padrone di casa disponibile e cortese.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 říj 2016
10.0

Nice room, clean, cozy, friendly host. Everything was beyond my expectation. Will stay there again in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • seanpjohnson5954
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
3 říj 2016
9.4

Casa de Luca was a lovely place to stay. Not far from the Centre, but nice and quiet. Very nice apartment. Lovely big room and huge bed. Luca was very warm and welcoming, and I felt right at home.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
10.0

Fantastic location! Luca was very nice. Sat us down with a map and gave us the highlights of the city. Very helpful

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 zář 2016
7.7

Good location and really beautiful room as well as good facilities. Anyhow I think the price was too much and "breakfast included" part meant just a cup of coffee and couple of crappy cookies - wouldn't call that a breakfast. Staff was being nice, anyhow I got the feeling that I was getting "the same show than everyone else" and that he wasn't actually interested in you or to help you - everything needed to be done as quickly as possible.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 čvc 2016
8.9

The location is not near from the train station, but very easy reachable by many buses. There aren't many places around to eat. The B&B is VERY clean, Luca is very organized and makes cleaness a priority. Breakfast was ok, but should have more salty foods, like bread and butter. The place is very comfortable and walking distance from the main attractions.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2016
9.1

Good apartments in center of Verona.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.