Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 811 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 811 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.1
3BE Backpackers Bed Located at Stratumsedijk 31, , Eindhoven.
3BE Backpackers Bed
Netherlands
Eindhoven 5611NB Eindhove Stratumsedijk 31
81% 811
51.4329959 5.4847955
3BE Backpackers Bed
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Česká republika, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
7.1

Hi, this hostel is very nice and clean. Soft wood make it warm. On other hand price for one night is quite high and there are not any other service like kofie and so.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
29 lis 2016
8.6

Lovely hostel in the center of Eindhoven, close to the St.Catherine church, nice atmosphere, tidy bathroom and comfortable bed. I will sure return in this hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
25 lis 2016
6.6

So far from Central Station which is kinda disappointing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
9.4

My confortable lugar, ideal para pasar la noche y muy rico desayuno

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 lis 2016
10.0

The best hostel i have stayed...by a mile long........clean, friendly staff with great atmosphere would come back if i am in town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 lis 2016
8.9

Nice, clean and cosy. Good showers. The fee you pay for breakfast is all worth it. Definitely coming back

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 lis 2016
8.9

One of the best hostels I ever stayed ;)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
10.0

Enjoyed a lot! Sure I'll come back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2016
8.3

Hostel very well located, near the center, 4 minutes walk! clean and cozy atmosphere! thank you!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 říj 2016
9.4

Nice clean room and bathroom/showers. Very helpful and friendly staff. The hostel is about a 20 minute walk from the Train station and a 5 to 10 minute walk into the centre of Eindhoven.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.