Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 777 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 777 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.2
3BE Backpackers Bed Located at Stratumsedijk 31, , Eindhoven.
3BE Backpackers Bed
Netherlands
Eindhoven 5611NB Eindhove Stratumsedijk 31
82% 777
51.4329959 5.4847955
3BE Backpackers Bed
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 srp 2016
8.9

Overall a great place to stay. Very good value for the money, great location and lovely staff. The rooms can't be locked so that's a bit of a downfall, but there small lockers for valuable belongings.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
8.0

Wij verbleven in het weekend en hebben heel erg genoten van de omgeving. Het hostel was netjes en het personeel enorm behulpzaam. Alleen dat er geen sloten op de deuren zat was wat minder.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
10.0

Très bien! Merci

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nerdiken
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 srp 2016
8.0

Nightmares at 3BE! Hostel very well equipped (except for the kitchen), very close to Eindhoven's main street, with coffeeshop next door. Friendly and helpful staff. Huge problem: the rooms are not equipped with locks! Anyone can enter any room. From here were born our nightmares: about 15 drunk guys that resided in the hostel on several occasions entered our room, screaming and turning on the light. Result: three hours of sleep. We're sorry for the review, hoping it was an isolated case.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 srp 2016
8.0

Really nice clean lacked atmosphere but I was only there for one night so don't wanna change minds about the place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 čvc 2016
9.7

Tutto perfetto. Personale gentilissimo, ostello bellissimo, una particolare attenzione ai dettagli, lenzuola incluse, bagni pulitissimi, letto comodissimo, sala fumatori interna, se soggiornate ad eindhoven fermatevi al 3be!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 čvc 2016
8.6

Senza dubbio il migliore Hostello in Eindoven ! Se volete visitare la città andate qua !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • juliajeanb
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 čvc 2016
5.7

terrible value for money. wifi sucks. had to pay for breakfast and that was also terrible. I would avoid.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 čvc 2016
8.3

Really good location!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
2.0

I had to spend a night at 3BE Backpackers Bed with a friend but this never happened. Our flight had a 2 hours delay due to a storm and we arrived at 1 a.m. at the hostel. It was closed but luckily some guests let us coming in. We just wanted to speak with the owner, we had reservations. He came out of his room and he sent us outside under the storm, in the middle of the night. He did not care about anything we said, he only said "Go out!". NOT SUGGESTED AT ALL.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.