Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

3BE Backpackers Bed

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 826 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 8.7
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.3
3BE Backpackers Bed Located at Stratumsedijk 31, , Eindhoven.
3BE Backpackers Bed
Netherlands
Eindhoven 5611NB Eindhove Stratumsedijk 31
83% 826
51.4329959 5.4847955
3BE Backpackers Bed
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 40 Recenze
22 pro 2016
7.1

overall: alright. Hostel is very basic. No kitchen. Lockers only in common area. Breakfast costs extra. No further services. Value for money could be better. Nice common area, very clean and nice and helpful staff. But lack of security: it's not possible to lock the rooms and they're always open and there is nothing inside them but the bed which feels a bit scary...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 pro 2016
10.0

Excelente lugar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 pro 2016
8.0

Ik kwam 1 nacht overnachten ivm een concert, en daar was 3BE perfect voor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 pro 2016
7.7

El hostel es centrico, las habitaciones son limpias, sin embargo no tienen llave, las puede abrir cualquier persona, y los baños son compartirdos y se encuentran lejos de las habitaciones.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 pro 2016
10.0

Compare with all hostels in Amsterdam, this is way more better, with better, cleaner environment, also guests here are more NORMAL.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bulgaria, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 pro 2016
10.0

Well itwas my first stay alone abroad and I have to say I hada great time. The place is clean and nice, staff will always help you if younhave any questions. The location is really good imo (there is also a coffeshop right next to the hostel) . I am really glad that I found this place, looking forrward to the summer so I could visit again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Česká republika, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
7.1

Hi, this hostel is very nice and clean. Soft wood make it warm. On other hand price for one night is quite high and there are not any other service like kofie and so.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 lis 2016
9.7

Very clean and beautiful hostel. Owners and staff are kind and always try to help guests. The hostel would be perfect if the lockers were bigger. I enjoyed so much the days I spent at 3BE :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 lis 2016
8.6

Lovely hostel in the center of Eindhoven, close to the St.Catherine church, nice atmosphere, tidy bathroom and comfortable bed. I will sure return in this hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
25 lis 2016
6.6

So far from Central Station which is kinda disappointing.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.