Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

360 Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 2250 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 2250 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Jody1994
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
10.0

这里的工作人员都超热情、很单纯、很有趣、我们可以遇到好多好多来自世界各地的朋友、厨房是公用的很大也很干净、餐具可以随便使、有免费的茶、每两天还有当地的特色美食作为免费的晚餐、有免费的小团队带大家参观巴塞罗那、晚上还有免费鸡尾酒和小游戏等着大家一起玩、总之、 度过了太美好的三天、即便什么计划都不做、在这里也不会觉得无聊和孤单。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
8 dub 2017
7.7

Really chill staff who facilitates a part-time atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
10.0

A great place to stay for a quick visit to Barcelona! The location is ideal, you get to meet a lot of nice people and the facilities are perfect :) I really enjoyed my stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 dub 2017
9.7

Awesome location. Close to the beach and city centre. The staff are super friendly and make you feel genuinely welcome. The facilities are maintained very well. There's always something to do and it's very inclusive.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Britské území v Indickém oceánu, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
7 dub 2017
9.1

BEWARE! this is a great hostel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 dub 2017
9.4

Le 360 est un peu cher à cette période (avril), ça en vaut le coût puisque à chaque soir, il y a une activité gratuite, que ce soit la free sangria ou les soupers gratuits. Les chambres sont confortables et la cuisine toute équipée est bien pratique. Staff super sympathique, je recommande!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2017
10.0

360 hostel has definitely best atmosphere of all the hostels i have ever been in. You feel like you welcome from the beginning until the end. Free Sangria/paella/pasta/tapas nights are also a great addition. Hostel also organises free walking tours whis are great. I would definitely pick this hostel next time i will be in Barcelona again!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
3 dub 2017
9.4

Muy buena estancia pasé. Las habitaciones bien y la limpieza también. Tiene espacio en común para conocer gente y también organizan actividades todos los días como el pub crawl o tenés cena gratis y sangría gratis también algunos días, tiene cocina. La ubicación bien estás a 2 cuadras del metro. El personal muy amable siempre te ayuda en todo. Unos genios Jorge, el francés y la tana que no recuerdo sus nombres y Benja el argentino un capo te ayuda en todo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2017
9.1

Great atmosphere with very welcoming staff. Awesome pub crawls also! Would recommend to anyone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 dub 2017
9.1

Siendo mi primer viaje a Europa y mi primera vez en un Hostal, mi estadía en 360 Fue genial, el staff muy amable siempre te ayudaban en todas las inquietudes, te atendían como si fueras un buen amigo más, me sentí muy cómodo realmente. Sobre los espacios todo estaba muy bien, salas para charlar, cocina para prepararte tus cosas, salas de computadores y baños y duchas libres la mayoría del tiempo. Lo único que tengo para decir es que el wifi se desconectaba luego de las 2am. Lo recomiendo! 100%

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.