Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2A Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 703 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 703 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.4
2A Hostel Located at Saalestr. 76, , Berlin.
2A Hostel
Germany
Berlin 12055 Saalestr. 76
83% 703
52.4700504 13.4439826
2A Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
18 lis 2016
6.6

Wi-fi is the biggest issue with respect to this hostel. It is a real hassle to use it. In general, the rest is ok. A bit far (20 to 30 minutes) from most of the stuff, but really close to the train/metro station. The hostel felt more like a hotel, which was not so pleasant to me.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 lis 2016
8.9

good hostel. location right next to the train station so good to get into the tourist places quickly. Beds are very comfortable and electronic locker is good as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
10.0

Staff was great

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
31 říj 2016
8.6

我最喜歡位置方便,不好的是wifi不穩定

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 říj 2016
7.7

Clean, efficient, no-nonsense stay in Neuköln. Right next to the S/U-Bahn station.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 říj 2016
7.7

Bem organizado, limpo, staffs muito atenciosos. É longe do centro porém, ha a estação atrás do hostel (isso incomoda um pouco por causa do barulho). Mas em geral, é um bom local. Eu gostei!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 říj 2016
8.0

It was really difficult to connect Wifi. So I used my own data.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 říj 2016
3.1

I booked a double room, but got a twin room instead. After arguing with the staff for quite a time, I gave up, as they tried to convince me that a "Double bed" has always two seperate beds, and a big bed is called "Single room"... Also, the wifi was not working in our room as it seems they just use one single router, which was too far from our room. the staff again did just offer me a paper with the password but did not fix anything. Overall a very unpleasent stay

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
9.7

Sehr freundliches, hilfsbereites Personal. Unkompliziert. Wir haben im Vierbettzimmer gut geschlafen. Frühstückt war ausreichend .Personal für Sonderwünsche offen. Liegt direkt an der U Bahn und sbahn. Super.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 zář 2016
9.1

Das Personal ist super freundlich. Die Zimmer einfach aber sauber, was bei dem Preis weit über meiner Erwartung lag. Die Nähe zum Bahnhof Neukölln (Zimmer nach hinten liegen direkt an den Schienen) ist Fluch und Segen. Es ist ein bisschen laut, aber super angebunden an alle Touri-Hotspots.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.