Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

2A Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 660 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 660 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.5
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.3
2A Hostel Located at Saalestr. 76, , Berlin.
2A Hostel
Germany
Berlin 12055 Saalestr. 76
83% 660
52.4700504 13.4439826
2A Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
10.0

Wir waren zu dritt für drei Tage in Berlin. Da das Hotel direkt an der S-Bahn liegt, ist es einfach zu finden und auf der Ringbahn auch gut zu erreichen bei einem Städtetrip. Das Hotel ist echt schön, hat mit dem Bad eher Hotelstandard. Kleines Manko, die Gästeküche könnte man noch schöner Streichen, aber nobody is perfect. Super Hostel, sehr zu empfehlen, nette und sehr hilfreiche Mitarbeiter.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
9.1

Very clean and new. Would stay here again. Next to a train station which can be noisy, but it didn't bother me to much.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 srp 2016
8.0

L'ostello in sè non è niente male. Simpatico il cocainomane alla reception, e decisamente accoglienti tutti quanti. La posizione è da rivedere: la fermata della metro è attaccata all'ostello. Troppo attaccata. Sembra di dormire al binario, il treno praticamente ti entra in camera. Il quartiere sembra essere rimasto fermo alla Berlino Est di 30 anni fa. Si possono trovare vari esemplari di fauna locale, dagli eroinomani agli impasticcati. Ma l'ostello ci è piaciuto, quindi consigliatissimo.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 srp 2016
9.4

A convenient, very clean and friendly place. Bar is nice but didn't fancy the breakfast. They could just make internet free at all times instead of fuffing about with codes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 srp 2016
8.6

Goed Hostel. Locatie is erg fijn! Je zit namelijk bij de ring van de S-bahn (metro), waardoor je makkelijk en snel door heel Berlijn reist. Ideaal voor clubs, die zijn namelijk verspreid door de stad. Verder zijn er allerlei eettenten in de buurt; van snelle hap to vegan. De kamer pas prima. Gewoon heel netjes. Ik vond het vooral heerlijk dat je lang en heet kon douchen. Minpuntje zijn de transparante gordijnen op de kamer, hierdoor had ik moeite om in slaap te vallen (geen donkere kamer).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
9 srp 2016
6.6

Was nice clean hostel with new look to it, however is far from center but luckily we have interrail passes that let you on the Sbahn trains for free! But the woman never gave us pillow cases, no loo roll in room, no hand soap... So one by one ask at reception and they thought I was stealling it all... Want a nice welcoming on 1st night

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2016
8.0

The place is nice. When you get off the S-Bahn, you will definitely see the terrace. I requested the way from ZOB to the hostel, the staff replied the my email in no time, which really impressed me!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 srp 2016
10.0

Der einzige Mangel, den ich feststellen konnte, sind die ziemlich langsamen PCs für einen öffentlichen Internetzugang. Ansonsten war alles perfekt!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 srp 2016
6.6

Auberge qui n'a pas su me séduire : plusieurs (mauvaises) surprises à l'arrivée : l'auberge est très proche du métro du coup on a le bruit du métro constamment (on a l'impression de dormir sur le quai), une mauvaise organisation du staff qui est parfois sympa parfois pas, un Wi-Fi plus que mauvais (il faut redemander un nouveau code presque tous les jours, ...). Mais les chambres sont propres et il y a des casiers (sécurisés) à disposition. Bilan trop mitigé...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 čvc 2016
6.3

1. Everything in the hostel is marked with a price, telling you how much you'd have to pay if you break it. 2. The room was extremely hot, all are of were sweating during sleep and guests are only allowed to tilt the window, because opening it completely will break the window and you'll have to be charged 200€ 3. The wifi is limited. Guests only have 12 hours free wifi and have to log on/off every time. Plus, the speed is super slow and sometimes it doesn't even work

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.