Hostelworld.com

16EUR Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 1,311 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 1,311 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.6
16EUR Hostel Located at Roseni 9, , Tallinn.
16EUR Hostel
Estonia
Tallinn Harju 10111 Roseni 9
75% 1311
59.4396095 24.7555446
16EUR Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
7.1

Me and my girlfriend had a very pleasant stay at the 16 EUR hostel. It's easy to get to from the airport (bus 2 and then a 5 minute walk) and very close to the city center (5-10 minutes on foot). The staff are very friendly and helpful and the rooms are generally clean. Security is a bit of an issue as no one checked any ID when we asked for our room key (you have to hand it in when leaving the hostel and can pick it up when you return) or the luggage room. I would write more but I am out of ..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
8.3

Nice place, good prices, friendly stuff! Unfortunately there was really loud music that night we stayed there from the opposite building -.-

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 bře 2016
9.4

Not in the Old Town, but just a short walk. Located in a maze of buildings, a little difficult to find at night. It's a very large hostel with a hotel feel to it (at low prices). Not much social activity going on, though there is a nice living room next to the lobby with games and such. The staff lady was very friendly and helpful and did seem to like socializing with travellers. Some wings of the building require a lot of steps to go up.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2016
9.1

Matkalaukkujen omatoiminen vienti säilytykseen tuntui turvattomalta.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 bře 2016
6.6

The hostel is ok, I wasn't neither disappointed nor overly satisfied.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2016
10.0

comfortably located. good price.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 led 2016
8.0

This hostel was pretty good, exept the club near the hostel, it was impossible to sleep on saturday night from midnight to 8.30 am. A nightmare... Luckily it was very good the two other days.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 pro 2015
6.0

Pas cher et bien placé. Cet hôtel n'a pas d'âme. Réceptionniste qui n'est ni sympathique ni utile pour donner des conseils. La chambre sentait la cigarette. La cuisine est minuscule et les gens ne se parlent pas. Nous avons passé notre séjour au monks bunk, un autre hôtel, où les gens sont super sympa, même si vous n'y séjourner pas. Et où il y a toujours des gens sympa dans la salle commune.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2015
4.6

The smell in the room was unbearable.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.